DANIEL ROSA

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Daniel Rosa, format a l’escola FDModa LCI Barcelona, crea la seva marca per a home i dona el 2016, amb peces que es valoren per generar una tangent harmònica entre l’artesania i la modernitat, i que destaquen pels materials innovadors i per una especial cura dels detalls.

La marca, conscienciada per una moda responsable i sostenible, confecciona totes les seves peces a Barcelona i treballa principalment amb proveïdors locals.

El jove dissenyador barceloní, mentre col·labora amb altres dissenyadors, el juny del 2016 desfila amb la seva primera col·lecció, “Resiliencia” per a LCI Barcelona, al 080 Barcelona Fashion en el marc de joves talents. També exposa algunes peces al Fashion Market. El mes d’octubre es proclama guanyador a la passarel·la EFU de Budapest.
 

COL·LECCIÓ- ISOLATION

La col·lecció ISOLATION està inspirada en diferents conceptes relacionats entre ells, com la superació, el confort i la nostàlgia, i utilitza com a fil conductor l’estratovolcà Mont Rainier.

Els paisatges d’aquesta muntanya es construeixen sobre un dels llocs més càlids i hostils de la Terra, encara que es percebi com un preciós paratge nevat, verd i nostàlgic, un concepte que ha servit d’inspiració per a la col·lecció: imatges fredes, colors com el blanc, el platejat i diferents tons de verd. Una referència visual que porta a utilitzar teixits com llanes fredes, teixits tècnics, drap, denim i tricot a mà, per aconseguir un caràcter melancòlic i càlid.
 

Dissenyador: Daniel Rosa

Marca comercial: DANIELROSA

Adreça: Garcilaso, 11-15 4º3ª

08027 Barcelona

T. +0034 672 379 361

 

Web: www.danielrosa.es

Mail: [email protected]