ES COLLECTION

Dia
divendres, 3 febrer, 2017 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

La seva afició pel món de la moda va començar des de petita, a la seva Barcelona natal. Als 20 anys, un fabricant tèxtil s’hi va fixar i la va animar a embarcar-se en el món de la moda. Va ser llavors quan va començar a estudiar patronatge, tècniques de vestir i disseny. El 2006, ES Collection va oferir-li l’oportunitat de posar-se al capdavant d’un projecte molt més ambiciós, el desenvolupament de les línies de moda íntima i moda de bany per a l’home. ES Collection tenia com a objectiu transformar el concepte de moda íntima per a l’home i innovar-ne l’estil, les textures i els materials, prestant molta atenció als acabats i al valor afegit de cada peça.

 

COL·LECCIÓ- SHADE

La dissenyadora catalana Carmen Monforte presenta un home i una dona molt segurs d’ells mateixos, amb una personalitat forta, però a la vegada molt sensibles, guiats sempre per un sentit líric d’immortalitat i de perpetuïtat.

La seva proposta per a la propera temporada tardor/hivern se centra en la presència de colors foscos combinats amb tocs metàl·lics que, juntament amb els jocs de proporcions i de textures, componen una col·lecció molt contemporània i espontània, ideal per a un look diari.

Per aconseguir-ho, juga amb una rica varietat de teixits, com el modal o la viscosa, que, combinats amb altres teixits orgànics, donen lloc a peces enormement suaus i adaptables, i crea, així, una segona pell.
 

Dissenyadora: Carmen Monforte Conde

Marca comercial: ES COLLECTION

Adreça: Cl Doctor Trueta, 122

08005 Barcelona

T. +34 93 309 11 85

 

Web: www.escollection.es

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/escollectionofficial

Twitter: @escollectionofficial