ESCORPION

Dia
dimecres, 1 febrer, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Des de la seva creació, el 1929, Escorpion ha buscat amb èxit la innovació, i això l’ha convertit en marca de referència per a la dona en les últimes dècades. Valors com l’excel·lència i la modernitat reflecteixen l’esperit de la marca i són presents a cada col·lecció. La seva directora creativa, Sybille Horaist, ha aportat, des de la seva arribada el 2003, la seva visió innovadora, respectant sempre l’herència de la marca.

 

L’any 2005 marca un nou repte per a tot l’equip d’Escorpion amb el llançament de la seva col·lecció càpsula, Escorpion Studio Barcelona, que presenten en el marc de la desfilada de la 080 Barcelona Fashion Week.

 

Juanma Granero

La seva trajectòria com a dissenyador comença al certamen ModaFAD 2004, quan dissenya les seves pròpies col·leccions com a Juanma by el Cuco. El 2007 realitza la seva primera desfilada a Ego de Cibeles i el 2014 es consolida a la 080 Barcelona Fashion Week.

 

Ha treballat com a dissenyador de moda i estilisme per a Josep Font i per a Torras, i des del 2014 comença a compaginar la seva feina de dissenyador amb la docència.
 

COL·LECIÓ- SS17 HERITAGE

Si hi ha historia, parlem d’herència i de tradició. L’evocació al passat és el nostre leitmotiv en aquesta col·lecció càpsula per a la col·lecció SS17, però des d’una perspectiva absolutament personal, que exigeix una nova reinterpretació del nostre esperit.

Un nou ressorgir que té com a protagonistes les formes de la natura, que reflecteix frescor i serenitat en teixits i siluetes. Què seria de la tradició sense records? La paleta de colors ens envolta en instants i en aromes plasmats d’una manera única, tot un viatge cap als nostres orígens.

 

“La natura té una personalitat complexa que es manifesta de forma constant i espontània.”

 

 

Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA
Adreça: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007
T: +34 938 030 600  +34 938 030 600

 

Web: www.escorpion.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio
Twitter: www.twitter.com/escorpionstudio
Instagram: www.instagram.com/escorpionstudio
Pinterest: www.pinterest.com/escorpionstudio