Jurat

 

Cristiana Schieppati

La Cristiana Schieppati té la passió pel periodisme a les venes, ja que la seva mare va ser una de les principals periodistes de Il Corriere della Sera. Amb el llançament de la revista online Crisalidepress.it, s’ocupava a diari de les notícies relacionades amb moda, bellessa i disseny i dels especials de pasarel·les.

Més tard va crear i dirigir un projecte editorial totalment nou, el CHI E’ CHI DEL GIORNALISMO E DELLA MODA, un llibre que inclou perfils de totes les figures rellevants del camp de la moda, tant a nivell italià com internacional. Schieppati va establir també una cita ineludible des del 2001, els CHI E’ CHI AWARDS, un event anual que obre el període de fashion weeks cada mes de setembre on s’otorga un reconeixement a les figures del sector més rellevants de l’any.

 

Patrick Clarke

Schön! – Editor de Moda

Provinent del sector academic, Patrick Clark va fer recerca sobre moda italiana a la Cambridge University i la University of London abans de començar a treballar com estilista i editor. Ara ocupa el càrrec de editor de moda a la revista de influència internacional Schön! i dedica part del seu temps a temes de consultoria, treballant com a periodista i estilista per diverses companyies en els sectors de la moda i el luxe.

 

Robbie Sinclair

Womenswear Editor – WGSN

Amb experiència en disseny de roba i accessoris, Robbie Sinclair va començar la seva carrera dissenyant pels grans noms del high street del Regne Unit, incloent Warehouse i el retailer online de ASOS.

Mentre treballava a ASOS va manifestar un fort interès pel pronòstic de tendències, fet que va portar-lo a traslladar-se a la companyia americana de previsió de tendències Stylesight. Actualment treballa a WGSN com editor de womenswear i treballa entre Londres i Barcelona desenvolupant tendències de temporada, productes i siluetes clau per les properes temporades.

 

Montse Serra Torrent

D'arrels mataronines i de tradició familiar tèxtil, es diploma en art i tècnica del vestir a l'Institut Internacional Felicidad Duce. Graduada en arts aplicades en figurins a l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja i graduada en psicologia.

La seva activitat professional com a dissenyadora de moda es desenvolupa durant més de vint anys en els equips de disseny de petites i mitjanes empreses del sector. Des del 2007 es dedica a la docència i, des del 2015, també es dedica a la coordinació dels Estudis Superiors de Disseny de Moda a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya - ESDAP Llotja Sant Gervasi.

 

Carlos del Barrio

Carlos del Barrio neix a Saragossa. Des de molt jove comença a interessar-se per la moda, col·laborant amb les boutiques més innovadores de la ciutat. Durant els anys 80, quan a Espanya s’estava gestant una transició política, va obrir el seu propi establiment al centre de la ciutat: “La piscina”, convertint-se en un referent de la moda.

Als anys 90 crea una xarxa comercial a barcelona amb joves dissenyadors creant el showroom “La Comercial”. Durant aquest temps no deixa el món del retail i entra a la boutique “Fantasy Shop”, situada a una famosa galeria de la ciutat. Amb la seva experiència en el sector moda veu necessari un canvi d’imatge de la botiga i aconsegueix rellançar-la i convertir-la en una icona.

A principis de l’any 2000 empren la seva carrera en solitari, continua amb el showroom i comença a donar-li forma a la seva pròpia boutique. El Born es converteix en el marc ideal per obrir “La Comercial Woman”, una boutique que ofereix una cuidada selecció de roba, complements, sabates i una de les seves passions: el perfum.

Des del 2001 fins avui segueix creixent, obrint fins a 6 botigues al Born i una a l’hotel W.