JUSTICIA RUANO

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Justicia Ruano és una companyia creada el 2009 a Barcelona. Després d’una llarga trajectòria en el món del disseny –dins de grans marques-, la seva directora creativa, Justicia Ruano, ha volgut reinventar, amb la seva visió particular, el luxe i la feminitat actuals. L’acurada selecció de tots els materials, teles, patrons i tot el procés de cada peça, fan de Justicia Ruano una marca en què el detall i la qualitat són part de les seves senyes d’identitat.

Amb cada proposta i amb cada disseny es reflecteixen les diferents formes de veure la moda femenina en cada etapa, i crea col·leccions veritablement intemporals.
 

COL·LECCIÓ- Hedonism

L’art de vivre, en francès, coneixement i capacitat d’adequació del comportament d’una persona als usos i costums d’altres països o cultures. En altres idiomes, capacitat per gaudir dels plaers de la vida.

Felicitat i plaer com a motivació intrínseca de tota existència humana. Actuar de manera que el que és positiu superi el que és negatiu i beneficiï el major nombre de persones al món.

Barrejar idees, memòries, somnis i anhels a través de l’art i de la confecció.

Humor, fantasia i bellesa marquen el ritme d’una col·lecció, l’únic desig de la qual és exalçar l’aura d’una heroïna intergalàctica.

Opulència i subtilesa juntes en una col·lecció de contrastos.

Pes i lleugeresa, flexibilitat i rigidesa, coexistència harmoniosa.

Daurat i platejat imparteixen una nota d’alegria i de riquesa a les peces. Rosa i verd aigua són els colors dominants. Una paleta de colors suau i sofisticada, amb incursions de tons maragda i vi.

La col·lecció està dedicada a una dona rebel i pura, la dualitat de la qual és el seu punt fort i de seducció.
 

Dissenyadora: Justicia Ruano

Marca comercial: JUSTICIA RUANO

T. +34 933 078 130
 

Web: www.justiciaruano.com

Mail: [email protected]