LEBOR GABALA

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

 
COL·LECCIÓ TARDOR / HIVERN 2017

SCHEREZADE

La màgia dels contes de Sherezade ens transporta a Les mil i una nits. Caftans de vellut devorat, vestits vaporosos de seda arrugada dels exòtics colors de les espècies, sedes estampades de perfumades flors. Amplis i envolupants volums.
El punt hi té un paper fonamental, com no pot ser d’una altra manera en les col·leccions de Lebor Gabala. Caixmir, baby wool, alpaca i seda són els protagonistes en diferents textures i galgues, on les gruixudes són les estrelles de la col·lecció. Abrics teixits en punt, amb jacquards que recorden els zelliges, adornats amb passamaneria i pell de be per protegir-se de les fredes nits de l’Atles.
 

Dissenyadora: Maite Muñoz Roy

Marca comercial: LEBOR GABALA

T. +34 934 234 374

 

Web: www.leborgabala.com

Mail: [email protected]