LOLA CASADEMUNT_

Dia
dimarts, 31 gener, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l’any 1981 al garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per als cabells. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només va ampliar els seus punts de venda, sinó que també va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, de roba i de bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l’empresa és en mans de Mar i Maite Gassó, filles de la fundadora.

Temporada rere temporada, totes les seves col·leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.
 

COL·LECCIÓ- WINTER FAIRYTALE

Col·lecció romàntica i femenina, basada en els contes de fades i en els castells del bosc, amb els colors dels fruits vermells, de les flors i de les fulles ocres i humides, els teixits aristocràtics, com el vellut i les puntes, el luxe del lamé i la pedreria brillant, per a un look barroc però molt contemporani.
 

Marca comercial: LOLA CASADEMUNT
T. +34 93 879 39 38

 

Mail: [email protected]
Web: www.lolacasademunt.com
Twitter: https://twitter.com/LolaCasademunt
Instagram: https://instagram.com/lolacasademunt/
Facebook: https://www.facebook.com/LOLA-CASADEMUNT-174604179255860/