MIQUEL SUAY

Dia
dilluns, 30 gener, 2017 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Dissenyador valencià nascut a Xàtiva. Estudia disseny de moda a l’Escola Barreira d’Arts i Oficis. Posteriorment, cursa estudis de dret a la Universitat Jaume I de Castelló i un Màster en Direcció General d’Empreses a l’Escola de Negocis Lluís Vives. Sempre vinculat al món de la moda, aviat comença a participar activament a l’empresa familiar, dedicada al disseny i a l’elaboració de vestits de comunió, fins a desenvolupar les seves pròpies línies de prêt-à-porter, així com una línia de cerimònia que inclou Nuvi, Núvia, Comunió, Festa i un ampli ventall de complements. La seva col·lecció de prêt-à-porter masculí “Cinetic” va ser distingida com a Millor Col·lecció a l’edició de juliol de 2016 del 080 Barcelona Fashion.
 

COL·LECCIÓ - 23º 51' 19''

Des de l’antiguitat, l’ésser humà ha mirat cap al firmament, s’ha qüestionat els límits de l’univers i, per extensió, també els seus. Fins on arriba el cosmos? Fins on pot arribar la humanitat?
D’Hipàtia d’Alexandria a John Glenn, de Galileu als imminents turistes espacials, homes i dones de totes les èpoques han perseguit el mateix somni romàntic: conèixer i conquerir l’espai infinit.
La immensitat és matemàtica i rotunda, sembla inaprehensible des d’aquest planeta petit i imperfecte, que gira inclinat uns quants graus respecte de l’òrbita del sol... 23º 51' 19''.
Malgrat aquest error atàvic i determinant, l’home segueix aferrat a una certesa: el cel és el límit. Miquel Suay pren aquest humanisme, quasi de ciència-ficció, com a punt de partida per a la seva col·lecció Tardor-Hivern 2017/18.
23º 51' 19'' és una proposta avantguardista que, com el coneixement, emana d’allò clàssic.
Els dissenys, els volums oversize dels quals semblen desafiar la gravetat, juguen a embolcallar i a cenyir la silueta d’un home nostàlgic del futur.
Les peces exteriors presenten plecs, cremalleres, tanques, velcros i botons automàtics, que mostren i amaguen interiors i forros metal·litzats.
Els pantalons de tir alt, les maxibutxaques tridimensionals i les superfícies encoixinades defineixen la silueta tecnoromàntica de l’home Miquel Suay.
Les llanes i el vellut són les textures que remeten a la dimensió terrenal d’aquesta col·lecció. Els teixits tècnics i els metal·litzats demostren la seva inspiració tecnològica.
Els negres jaspiats -com de nebulosa- i el blau mitjanit dominen uns dissenys que s’accentuen amb notes de blau klein, tocs fluor, espurnes metàl·liques i un pristi blanc astronauta.
 

Dissenyador: Miquel Suay
Marca comercial: Miquel Suay
T.+34 963 529 053

 

Web: www.miquelsuay.com
Contacte General:
[email protected]
Contacte Comunicació:
[email protected]