NAULOVER

Dia
dimarts, 31 gener, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.
Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.
El punt de Naulover té un ADN que permet als creadors fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Look total, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes, twin-sets, pantalons i faldilles.
Disposem d’una botiga en línia (www.naulover.com/shop) i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia.
La firma també està present en països de la UE, tals com Alemanya, França, Bèlgica i Portugal, i a la resta del món, en països com Mèxic, la Xina, Dubai i Xile.
Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 15% les seves vendes el 2015.
 

COL·LECCIÓ - DARK OPHELIA

Barreja extravagant de teixits, quadres i tapisseria; oversize, dark, dandy, grans flors, colors vius, violeta a les parpelles tacades, claus, imperdibles... grans muscleres, sastreria, pantalons chic i moderns.
 

Dissenyadora: Carme Noguera

Marca comercial : NAULOVER

T. +34 934 877 318
 

Web: www.naulover.com

Mail: [email protected]