OFF

Off

080 SOHO HOUSE AFTER PARTY

Aquest és el moment. Bolaño Atelier obre les seves portes per primera vegada, amb la inauguració del nou showroom-atelier de la marca. Hem canviat.

Brain & Beast i Hell Gallery tenen el plaer de convidar-vos a la inauguració de l'exposició de les peces originals de la col·lecció - PLAYBACK - A / W 17-18. També presentarem els pòsters / pancarta dissenyats per Xavi Palouzié per il·lustrar algunes de les peces més significatives d'aquesta proposta.

Festa ES Colletion

Després de presentar la seva nova col·lecció tardor-hivern 2017-2018 durant el calendari de la setmana de la moda de Barcelona, la 080 Barcelona Fashion, la dissenyadora Krizia Robustella vol celebrar-ho amb un esdeveniment especial, com acostuma a fer cada temporada, al backyard de la seva botiga KR Store, el proper divendres 3 de febrer, a partir de les 19 h.

Els dissenys més innovadors del panorama català es donaran cita els propers 4 i 5 de febrer a FUTURE OF FASHION, Jornades de Disseny emergent en moda, complements, objectes i mobiliari en el singular espai MAZDASPACE.

Post 080 barcelona fashion Bananas Brunch

Event presentació revista de lifestyle OI Magazine