PILAR DEL CAMPO

Dia
dimecres, 1 febrer, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Després d’haver estudiat disseny de moda i d’haver seguit perfeccionant el seu ofici, Pilar del Campo s’ha permès obrir-se a la inspiració, i ha deixat que la inundi i la guiï, sense pensar on la troba. Pilar del Campo dissenya roba per al dia a dia de dones que miren cap al futur, i els permet reflectir la complexitat, l’estil i l’elegància que posseeixen al seu interior.
 

COL·LECCIÓ - REFLEXOS

Els primers miralls van ser creats pels turcs l’any 6000 a.C. Eren simples atuells amb aigua que els mostraven el seu propi rostre tal com era. Poc a poc aquests miralls van anar evolucionant fins a arribar al que avui dia anomenem mirall.

Va ser al segle XIX quan el vidre va ser cobert de plata per poder reflectir les imatges que tenia al davant, per mostrar la realitat tal com era.

El mirall sempre hi és, brillant, platejat, esperant per poder mostrar la imatge de la persona que no vol mentides ni enganys, per després tornar a quedar-se sol i sense llum.

La moda va canviant d’acord amb els gustos, les situacions i els moments per què passa la societat, per la qual cosa “la moda és el mirall de la societat”. És el que reflecteix de manera inconscient qui som i com estem en cada moment. La moda ens delata, ens fa ser transparents, fa que ens sentim mirall.

En la col·lecció F/W 17-18 “REFLEXOS”, les peces prenen el paper del mirall.
 

Dissenyadora: PILAR DEL CAMPO

Marca comercial: PILAR DEL CAMPO

T. +34 686 570 164

 

Web: www.pilardelcampo.com

Mail: [email protected]