PUNTO BLANCO

Dia
divendres, 3 febrer, 2017 - 13:00
Hora
13:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 
COL·LECCIÓ - HARMONY

Col·lecció amb un aire minimalista inspirat per dues cultures i estils de vida diferents: la japonesa i la nòrdica. Tot i que són molt diferents, tenen un punt de trobada i un eix comú: la recerca d’una manera més senzilla de viure, un món slow & clean, depurat de coses supèrflues. Només allò necessari i allò adequat és suficient, amb un toc de sorpresa, de sobte, en el punt just. Menys és més, l’equilibri perfecte, l’harmonia.
 

Marca comercial: PUNTO BLANCO

T. +34 938035252

 

Web: www.puntoblanco.com

Mail: [email protected]