TORRAS

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un concepte innovador de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai. TORRAS té una taxa d’exportació d’un 70%, showrooms a Milà i a Nova York, i participa a les principals fires internacionals de moda.
 

COL·LECCIÓ - kleeTopia

Torras presenta, per a la seva col·lecció FW 17/18, la unió del concepte d’utopia amb l’art de Paul Klee.

El terme utopia neix de la idea d’una illa imaginària on habitava una societat perfecta. Klee fou un artista d’origen suís i és el representant d’un estil transcendental, en què el món material només és una de les moltes realitats obertes a la consciència.

I en tant que l’art no vol reproduir la realitat, sinó fer visible la realitat pròpia, Torras ha creat una col·lecció inspirada en l’art de Klee, buscant l’expressió de la seva essència i la perfecció de les seves peces, buscant l’equilibri perfecte entre disseny i estil, sempre amb el seu segell, recognoscible i únic.

Si hi sumem la sensibilitat en l’ús de la pell, la combinació dels diferents materials nobles que sempre acompanyen la marca i el treball del color, trobem una col·lecció optimista, viva i essencial.
 

Marca comercial: TORRAS

T. +34 938 627 533

 

Web: www.torras.com

Mail: [email protected]