YERSE

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Pensar en Yerse, inevitablement, és pensar en tricot, ja que ha estat un referent en el gènere de punt durant molts anys, des que en Lluís Generó i Domènech fundà la marca l’any 1964.

Però, fent evolucionar els processos i introduint-hi noves textures i matèries ha anat diversificant les seves línies de negoci fins a arribar al segle XXI oferint col·leccions íntegres de roba i complements per a dones urbanes i vitals que busquen genuïnitat i cura pels detalls i les matèries.

Amb més de 50 anys de trajectòria, Yerse, sense perdre l’essència de l’empresa familiar, és avui dia una marca consolidada que comercialitza quatre col·leccions l’any amb un total de més de 600 referències que es poden trobar en 1.500 punts de venda de tot el món entre botigues pròpies, botigues multimarca i shop in shops a grans magatzems d’Europa, dels Estats Units, d’Àsia i fins i tot d’Austràlia.
 

COL·LECCIÓ - TOGETHERNESS

La fredor insubstancial de la tecnologia ha despertat formes de relacionar-nos que dormien oblidades. El que realment importa és allò que ens toca la pell. Tacte. Contacte. Experiències en expansió que perduren en la memòria. Les connexions més profundes neixen dels batecs de l’altre. Tocant, redescobrim. I teixim noves històries.

Les creacions Tardor-Hivern 17 de Yerse s’apropen a tot el que és verdader i natural.

Tornen a l’essència. A la sublim cruesa de l’artesania. A primitives tradicions contemporànies. En cada peça coexisteixen nous conceptes. Brodats i detalls folk inspirats en cultures reinterpretades. Espigues de jacquard. Flors. Quadres. Maxiratlles. Dissenys que toquen emocions. Bellesa a flor de pell.

Direcció creativa: Yerse

Marca comercial: Yerse

T. +34 93 745 17 00

 

Web: www.yerse.com
Mail: [email protected]