ZE GARCIA

Dia
dimecres, 1 febrer, 2017 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

José María García González (amo, fundador i actual dissenyador de Ze)

La seva passió pel món de l’art i de la moda ha estat latent durant tota la seva vida. De molt jove venia quadres en diferents tècniques pictòriques i era partícip en exposicions a la seva ciutat.

Després de finalitzar els seus estudis artístics, va ingressar a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de la Universitat Ramon Llull, on va acabar el grau amb una mitjana de matrícula d’honor. Després va realitzar diversos cursos a l’Escola Superior de Disseny de la mateixa universitat.

Així va ser com, només amb 23 anys, ja estava treballant a l’estudi de José Castro com a ajudant de taller, o per a firmes com Dicktons, Desigual o Escada, i també realitzava tasques d’estilista de moda per a firmes com Karen Millen.

Finalment, abans d’iniciar-se en el projecte de Ze García, va treballar com a estilista de moda i com a gestor d’aparador (visual merchandiser) per al grup Emporio Armani.

Ze García

Neix com una firma de moda d’aire clàssic, elegant i exclusiu.

El que pretén és recuperar el modus operandi dels grans dissenyadors de principis del segle XX, molt més artesanals i personalitzats.

Tracta cada clienta de manera única i exclusiva, no solament en el resultat del producte final, sinó en tota la seva experiència amb la marca.

El taller està situat a la ciutat de Barcelona i, per tant, obtenim un producte final cuidat al detall i refinat per les nostres expertes modistes, gràcies a la seva llarga trajectòria professional i a la seva passió per la confecció artesanal i nacional.

D’aquesta manera, t’intentem assessorar i ajudar per tal que el dia que portis una peça de Ze no solament et diguin “quin vestit més bonic que portes”, sinó el que és més important: “que guapa que estàs!”.

 
COL·LECCIÓ - DUALISMO

Aquesta col·lecció sorgeix a partir de la idea d’expressar l’individualisme amb què treballem cada peça, de modelar volums especials amb una personalitat pròpia, dins del concepte i de les línies que acostumem a treballar a l’atelier, però exagerant-les, donant-los un aire més barroc per a la desfilada.

Juguem amb la geometria i els efectes òptics que pot generar una peça en la llunyania, un costum adquirit des dels ciments de la firma, quan fèiem mallots de competició per al ball i per a la gimnàstica rítmica.

La provocació de barrejar diferents teixits contraris, utilitzant les possibilitats del moullage i del patronatge en pla.

Línies longilínies i drapejats combinen amb mànigues imponents i cintures estretes. Faldilles amb volum, transparències i brillantors nocturnes que ens transporten a una nit glamurosa, en què la dona no passa desapercebuda.

La gamma de colors, entre altres coses, és el que dóna nom a la col·lecció, el dualisme per excel·lència entre dos colors des del principi d’un naixement, barrejat amb l’absència total de color.

 

Dissenyador: José María García González

Marca comercial: ZeGarcia

Tel . +34 615 029 481

 

Web: www.zegarcia.com

Mail: [email protected]