Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

El Clúster Català de la Moda (MODACC),  en cooperació amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM-Generalitat de Catalunya), està treballant novament per portar compradors, distribuïdors i agents a la 080 Barcelona Fashion, en el marc d’una cinquena edició del 080 Barcelona Fashion Showroom.

L’homenatge pòstum al dissenyador Azzedine Alaïa es farà durant la cloenda de la passarel·la una vegada finalitzades les desfilades i el lliurament dels premis 080, a la mateixa passarel·la del certamen, on es presentarà una mostra de dissenys del creador.

La Barcelona Fashion Summit dona el tret de sortida a la seva sisena edició.

L’actriu Rossy de Palma i l’escriptora i ex editora de Vogue, Lisa Lovatt-Smith, amigues personals del desaparegut dissenyador Azzedine Alaïa, recordaran la seva figura i el seu llegat en un col·loqui.

Acabem de començar el 2018 i FUTURMOD prepara el seu esdeveniment estrella: la jornada CONNECTA’T, que tindrà lloc en el marc de la 080 Barcelona Fashion, i en la qual empreses del tèxtil-moda consolidades i emprenedors/es del sector es coneixeran.

Epson, col·laborador d’aquesta edició de la passarel·la, organitza la taula rodona "Innovació en la moda i el tèxtil: digitalitzant tendències", on s'abordarà com la digitalització de tendències en moda permet obtenir importants avantatges, des de la fase de disseny a la de producció.