amt.

Dia
divendres, 2 febrer, 2018 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Adrià Machado, format a l’escola LCI Barcelona, va crear la seva primera col·lecció càpsula el desembre del 2014. Mesos més tard s’hi va afegir una línia de joieria en impressió 3D fent servir materials reciclats. A poc a poc es va fer evident la necessitat de crear una col·lecció més extensa, i va néixer amt. El juny del 2016 desfila amb la seva segona col·lecció de prêt-à-porter per a LCI Barcelona a la 080 Barcelona Fashion, dins del marc de joves talents. Crear per a una dona contemporània i decidida és el principal propòsit d’amt. Totes les peces es dissenyen a Manresa i es confeccionen i elaboren a Catalunya de manera sostenible, fent servir únicament proveïdors de teixits europeus.


COL·LECCIÓ-  Komorebi AW18/19

La col·lecció s’inspira en la paraula komorebi, que prové del japonès.
Aquesta paraula no té traducció literal i significa la llum que entra a través dels arbres. Hem representat aquest concepte amb teixits lleugers, com el Tencel o el cotó, barrejats amb altres teixits com el foil per aportar lluminositat als looks. Els teixits amb més gramatge representen els arbres i els obstacles que troba la llum per expandir-se entre la natura.
Imagineu estar estirats al bosc i veure una obra d’art majestuosa en constant moviment creada per la natura. Els arbres i les seves branques onejants formen ombres i clarobscurs amb formes orgàniques que es reflecteixen en el patronatge de la col·lecció.
Komorebi no és només un fenomen natural, és una sensació.

Dissenyador: Adrià Machado
Marca comercial: amt.
Adreça: C/ Pere Vilella, 4-6  4t 1ª
08242 Manresa

T. +00 34 620 540 366

Web: www.amt-studio.com
Mail: [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/amt.studio/
Facebook: http://www.facebook.com/amtbcn/