ANTONIO MIRO

Dia
dimarts, 30 gener, 2018 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Antonio Miro, insígnia de moda amb seu a Barcelona i més de 35 anys de trajectòria, vesteix l’home i la dona contemporanis amb una visió pròpia del disseny.
La creativitat, l’autenticitat i l’elegància d’Antonio Miro es nodreixen del contacte directe amb el seu entorn. L’art, el cinema o la música impregnen les col·leccions de la marca. De la mà del director creatiu Albert Villagrasa, la firma mostra la seva visió del disseny a la passarel·la 080 Barcelona Fashion i proposa contínuament nous llançaments de línies de moda, de complements i de decoració, entre d’altres.


COL·LECCIÓ - Trekking

Tardes de manualitats, de jocs de pistes, d’activitats per compartir amb els amics, campaments, cims, travesses, nits vora el foc… Trekking és una col·lecció nostàlgica que recupera la infantesa de molts nens i els valors descoberts al cau, com l’amistat, compartir, cantar i jugar.
Jerseis de punt, capelines, pantalons de llana, gavardines, abrics i mitjons gruixuts vehiculen Trekking. Una col·lecció dinàmica, en què teixits nobles, com la llana, el caixmir o el cotó, juguen amb una paleta de colors contrastada i que hi aporta un caire juvenil.
Els teixits de quadres combinen amb camises de ratlles i peces embuatades per donar a la col·lecció l’aire de sofisticació que caracteritza Antonio Miro.


Dissenyador: Albert Villagrasa
Marca comercial: ANTONIO MIRO
Persona de contacte de la firma: ANDREA ARQUERO (CEO)
T.  +34 670 609 743
Web www.antoniomiro.es
Mail [email protected]
Premsa: [email protected] – T. 650 01 29 22