ELENA ESTAUN

Dia
dijous, 1 febrer, 2018 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Elena Estaun és una creativa que plasma les seves idees en joies conceptuals. S’inspira en objectes del dia a dia, decideix canviar-los la funcionalitat i els converteix en obres d’art. Femelles, claus antigues i fòssils es podrien considerar les tres fonts d’inspiració.
Va estudiar disseny i màrqueting de moda al Parson’s de Nova York i diversos cursos de joieria experimental al St. Martin’s de Londres, i va convertir la seva passió en professió.
Es tracta d’un disseny de joies que destaca per la seva identitat transgressora, en què allò industrial, allò urbà i allò ètnic defineixen un nou concepte d’elegància. Va decidir convertir les joies en vestimenta i presentar la seva primera col·lecció de joies per vestir.


COL·LECCIÓ- Atmosphere

Elena Estaún presenta la seva nova col·lecció Atmosphere. Seguint el traç de la seva última desfilada, que va acabar en el futur del 2217, ens traslladem a una nova era, a un nou món.
En aquest nou món d’Elena Estaún conviuen 4 ètnies, l’objectiu de les quals és lluitar per la supervivència de la moda. El districte cyborg, els urbans, el territori dels salvatges i els híbrids defensen els seus cànons d’estils totalment enfrontats, a la vegada que conviuen en el paraigües de la mateixa marca.
És un reflex de la interpretació de la moda d’una dona supervivent, lluitadora, atrevida i cosmopolita, que ens presenta un nou concepte d’elegància, mantenint sempre la filosofia de vestimenta-joia.


Dissenyadora: Elena Estaun
Marca comercial: ELENA ESTAUN
Adreça: C/ Ferrán Agulló, 1
08021 Barcelona

Telf: +00 34 609 133 234

Web: www.elenaestaun.com

Mail: [email protected]