ESCORPION STUDIO BARCELONA

Dia
dimecres, 31 gener, 2018 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Des de 1929, la marca vesteix dones que sedueixen amb la seva autenticitat, amb la seva seguretat en si mateixes, en definitiva, amb la seva personalitat única. Elles trien i defensen una moda audaç i sostenible, peces que els acompanyen cada dia i que els ofereixen, a més, un potencial infinit de possibilitats.

ESCORPION s’ha consolidat com a referent internacional per la sofisticació dels seus dissenys i per la qualitat del seu punt. #UnJerseyESCORPION és un imprescindible, una peça perdurable i sempre de tendència.

Des del 2003, la directora creativa de la marca és Sybille Horaist. Fidel al llegat de la casa, Horaist ha aportat una visió avantguardista i internacional a les col·leccions.

ESCORPION Studio Barcelona és el segell sota el qual es presenten les creacions exclusives per a passarel·la de la marca. Des del 2015, les seves desfilades són cita obligada al calendari de la 080 Barcelona Fashion.


COL·LECIÓ – #FEEL

#FEEL és l’impuls de sentir, d’experimentar, de tocar. És la força i la determinació, el poder. És la geometria que hipnotitza, el color que vibra. És la flor que esclata, la textura que eriça la pell. #FEEL és l’energia que batega a #UnJerseiESCORPION. #FEEL és la nova col·lecció d’ESCORPION Studio Barcelona per a la temporada Primavera/Estiu 2018, presentada a la 080 Barcelona Fashion sota la perspectiva creativa de l’estilista Jaume Vidiella.


Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA
Adreça: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007

T. +34 938 030 600 +34 938 030 600

Web: www.escorpion.com
Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio
Twitter: www.twitter.com/escorpionstudio
Instagram: www.instagram.com/escorpionstudio