ESTER FERRANDO KNITWEAR

Dia
divendres, 2 febrer, 2018 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Ester Ferrando va néixer a Vilanova i la Geltrú, Barcelona. Des de molt jove va començar a desenvolupar la seva passió pel punt teixit a mà i el ganxet. Després de completar els seus estudis de moda a l’Escola d’Arts i Tècniques de Barcelona (ESDI), especialitzant-se en gènere de punt, es va graduar with Honours in Fashion a la prestigiosa Winchester School of Arts (Regne Unit).
Apassionada, curiosa i creativa, l’Ester va començar treballant com a dissenyadora en pràctiques en diversos projectes a Pineapple Studios London i a Studio Orta Paris. De tornada a Barcelona, va muntar el seu propi estudi/taller, des d’on va treballar per diferents i prestigioses firmes, com Josep Font, Pedro Morago o Georgina Vendrell, entre d’altres, creant prototipus i petites produccions de peces úniques i de gran qualitat. En els anys següents, es va concentrar en el món acadèmic, com a professora de disseny tècnic i de gènere de punt en diferents escoles de moda de Barcelona, activitat que encara realitza en l’actualitat.
El 2012 l’Ester crea la seva pròpia firma, ESTER FERRANDO – KNITWEAR, des del seu propi taller de Vilanova, enfocant-se en el gènere de punt, i col·labora, al mateix temps, amb altres firmes, com Cortana.
L’exquisida qualitat dels materials, el disseny innovador i els acabats artesanals de les peces han estat, des del principi, alguns dels punts clau de les seves creacions. Ha presentat les seves dues col·leccions a la 080 Barcelona Fashion, des d’on ha començat a vendre les seves peces a diferents boutiques d’Alemanya.


COL·LECCIÓ – LABYRINTH

Un dels símbols més antics de la humanitat. La llegenda diu que aquell qui recorri el laberint tindrà el privilegi de rebre doble coneixement: en el viatge en direcció al centre experimentes la neteja espiritual i durant el viatge a l’exterior experimentes el renaixement.
Aquesta col·lecció, inspirada en l’estètica víking i en la simbologia dels celtes, ens vol traslladar a la màgia d’un món imaginari amb el gènere de punt com a base. Elements d’inspiració, com les cotes de malla, les proteccions del cos en el moment de la batalla i la superposició de les peces, són l’inici del camí per experimentar en materials, textures, volums, dibuixos jacquard... Amb el celtic blue com a color de base, també hi prenen part l’ocre, el verd, els torrats i el grana.
Homes i dones forts, rebels, segurs, sense por d’emprendre el camí difícil cap al LABERINT.

Dissenyadora: Ester Ferrando
Marca comercial: ESTER FERRANDO KNITWEAR
Adreça: C/Llibertar, 67 Baixos
08800 Vilanova i la Geltrú - Barcelona

T. +00 34 938 152 358
M. +00 34 696936653

Web: www.esterferrando.com
Mail: [email protected]