Jurat

   
José Forteza
Senior Editor
Vogue & GQ Mèxic i Llatinoamèrica

De pares cubans i espanyols, José Forteza va néixer a l’Havana i ha viscut a Europa i als Estats Units, on actualment resideix, a la ciutat de Miami. Després d’haver treballat per a Condé Nast Publications durant més de vint anys, Forteza ocupa actualment el càrrec de Senior Editor de Vogue & GQ Mèxic i Amèrica Llatina. Màster en periodisme i relacions internacionals, José Forteza col·labora, també, com a editor a Condé Nast Traveler Espanya i exerceix de comissari a l’Amèrica Llatina per a World Fashion Week.
   
Àlex Barrau Fort
Director de Comunicació per a Espanya a Desigual

L’Àlex  té un ampli recorregut al món del disseny, moda i comunicació. Llicenciat en disseny Industrial per l'Escola Universitària Elisava a Barcelona, va treballar com a freelance fins que va decidir marxar a Londres l’any 2008 per ampliar horitzons. Després de realitzar un curs “Packaging the Brand”  a la Central Saint  Martins - University of the Arts London – va començar el seu contacte amb la moda, dedicant-se al món del retail per a la marca italiana Replay, on va descobrir el món de la comunicació i el PR.

L’any 2010 va tornar a Espanya, situant-se a Madrid, on va començar a treballar a l'agència de comunicació i relacions Publiques *inally, sent el director de comptes de marques de moda com Dockers, Liu Jo, Desigual, la joieria Alemanya Wempe i les marques rellotgeres Corum i Movado.
Sempre obert a nous reptes a l'octubre de 2017, torna a la seva desitjada ciutat natal Barcelona, per convertir-se en l'actual Director de Comunicació per a Espanya de Desigual.

   
Daniel Gonzalez Elizondo

Nascut a Paris i establert a Barcelona, va començar estudiant enginyeria de telecomunicacions. Sempre interessat per la creativitat, va fer un canvi radical a la seva vida i fa 7 anys va començar a treballar en el món de la moda.

Durant aquest període de temps ha treballat com a director creatiu de firmes com C&A i El Corte Inglés, i com a estilista de Bershka i Diesel. Ha publicat en revistes com Vogue, Harper's Bazaar, L'Officiel, Marie Claire, Elle...

   
Eulàlia Gorina

Sabadellenca d’arrels tèxtils.
Diplomada en disseny de línia en teixit de calada i pell a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda a Barcelona i tècnica especialista en confecció industrial de roba exterior.

El seu interès per la moda i el patronatge la porta a estudiar modelisme industrial a Milà.

La seva activitat professional s’inicia el 1984, com a dissenyadora i patronista en petites i mitjanes empreses del sector. També munta botiga i marca pròpia a Sabadell.

La seva activitat docent comença el 1990, com a professora de patronatge, taller i tecnologia tèxtil. I des del 1997 exerceix com a cap de Departament d’Estilisme d’Indumentària a l’Illa, Escola d’Art i Disseny, a Sabadell.

   
Robbie Sinclair

Amb una experiència de més de deu anys en tendències, disseny, redacció i consultoria en el sector de la moda, Robbie Sinclair ha estat els darrers cinc anys el editor de womenswear de l’agència de tendències WGSN. Sinclair ha estat també dissenyador  a ASOS i Warehouse i ha exercit de consultor per projectes a mide per firmes com Timberland i L’Oreal. Ha col·laborat i escrit amb mitjans com Huffington Post i New York Times. És un apassionat dels viatges i col·leccionista de inspiracions.

   
Francesca Tur Serra

Eivissa, 1982.  Publicista especialitzada en la investigació de tendències, dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a projectes incipients, marques consolidades i diferents agències. CEO de Tendencias.tv i docent a diferents escoles i universitats de moda i de disseny. Col·laboradora a diferents mitjans de comunicació i mentora. Enllaç entre talent i més talent, scouter a ciutats i contemporanitzadora de projectes secretament feliços.