LITTLE CREATIVE FACTORY

Dia
divendres, 2 febrer, 2018 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA
Little Creative Factory és l’aventura d’un viatge que comença el 2011 amb Cristina Fernández, per a qui, després de dedicar-se a l’arquitectura, la maternitat esdevé font d’inspiració. La firma neix oferint un concepte infantil innovador: peces a cavall entre artesania i modernitat, materials naturals i cura pels detalls, amb l’objectiu de crear emocions. Conscient d’una moda sostenible, confecciona les seves peces localment. Debuta el 2017 a la 080 i ha desfilat a Nova York i a Melbourne. Amb segell 100% Barcelona, participa en fires de París, de Nova York i de Tòquio, on la seva proposta és guardonada per Milk Magazine. Amb botiga pròpia al Born, és present a més de 30 països i exporta el 90% de la producció.

COL·LECCIÓ -  HORIZONS
La història d’ «Horizons» s’esdevé sota un sol lluent d’hivern en l’indret on un cel blau iridiscent es troba amb la terra rogenca i els afloraments rocallosos de carbó, allà on les muntanyes convergeixen amb els núvols i el cel amb el mar. És la història d’una noia que recorre lliure i descalça un paisatge buit i erm que aparentment no té límits. Tot i que està connectada a la terra i a la natura, la seva imaginació vola amb plena llibertat. La seva mirada es dirigeix constantment cap a l’horitzó infinit i sempre canviant, ple d’esperances i de possibilitats.
En aquesta col·lecció hem utilitzat tints vegetals per reflectir els colors vius i intensos. Les peces de color vermell òxid, blanc calcari, negre carbó i blau intens es complementen amb altres de ratlles, quadres o estampats. El nostres teixits clàssics de lli i cotó acompanyen una nova gamma de teles enconxades que aporten volums frescos i contorns nítids. «Horizons» reflecteix un món natural ple de llum i d’esperança i, com sempre, és un tribut als infants, pels viatges que ja estan fent i pels nous horitzons que els esperen.

 


Dissenyadora: Cristina Fernández
Marca comercial: Little Creative Factory

T. +34 933 152 161

Web www.littlecreativefactory.com
Mail [email protected]