MIETIS

Dia
dijous, 1 febrer, 2018 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Mietis, fundat per Maria Fontanellas, és un reflex del savoir faire familiar de més de 60 anys d’història. Després d’estudiar Disseny de Moda a Milan, la tradició familiar adobera la va fer tornar a Igualada, (Barcelona) on ha obert el seu Atelier on l’essència de la qual és la pell d’alta qualitat, reinterpretada en clau moderna.


COL·LECCIÓ - A SAFARI TO WONDERLAND

Fall – Winter 2018 / 2019

A Safari In Wonderland representa un viatge cap a una selva imaginaria plena de meravelles. Una estètica aventurera i atrevida on la dona reflexa a través de la indumentària la seva idisioncrasia eccèntrica i independent. Socialités i fashion icons de l’època com Wallis Simpson representen aquests ideals.
Les peces exteriors com jaquetes i abrics llargs d’inspiració militar es poden trobar combinades amb brillantors i metal·litzats que accentuen l’esperit més glam rock de la col·lecció.
Volums, formes arrodonides i l’aplicació de plomes són una sèrie d’elements que funcionen junts aportant a les peces un toc sofisticat i teatral. Aquest caràcter manifesta inspiracions en l’art escènic i obres com Ziegfeld Follies on la interpretació dansaria i musical posen en comú espectacles de grans valors estètics que contenen vestuaris colorits amb presència de l’estètica flamboyant, caracteritzada per ser excessivament ostentosa i exageradament femenina.
La col·lecció s’emmarca en una àmplia gamma cromàtica cuidant l’equilibri en l’aplicació de colors que de forma conjunta creen un mosaic sobre la pell ple de vitalitat i expressió. Pinzellades de malves i liles entre grocs i daurats donen a les peces un esperit que batega al voltant d’obres de Henri Matisse plenes d’harmonia.

Dissenyadora: Maria Fontanellas Boix
Marca comercial: Mietis
Adreça: C/ Joan Godó, 10
08700 Igualada
T. +34 93 804 70 87
Web: www.mietistudio.com
Mail: [email protected]/[email protected]
Instagram: @mietistudio