NAULOVER

Dia
dimecres, 31 gener, 2018 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA
Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.
Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.
El punt de Naulover té un ADN que permet fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Total look, basat en el punt i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes, twin-sets, pantalons i faldilles.
Disposem d’una botiga en línia (www.naulover.com/shop) i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia.
La firma també és present en països de la UE, tals com Alemanya, França, Bèlgica, Polònia i Portugal, i a la resta del món, en països com Mèxic, amb 2 córners dins dels exclusius department stores Palacio del Hierro en els seus centres de Polanco i Satélite, a la Xina, a Dubai i a Xile.
Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 10% les seves vendes el 2016.

COL·LECCIÓ - La Seducció – Naulover AW 18

 

A Naulover hem deixat volar la nostra imaginació fins a temps passats de déus i figures màgiques. Per a aquesta col·lecció Hivern 2018 explorem la mitologia al voltant de la fabula de la seducció de l'unicorn.
La col·lecció pretén situar-nos en un ambient molt femení i soft de somni i fantasia, verges i princeses, on les imaginem reposant al jardí del paradís, admirant les flors i escoltant els ocells cantar, esperant la seva trobada amb l'unicorn i aquest pas a la maduresa i la pèrdua de la innocència.
Els colors són tota la gamma de morats, vermells, verds maragda i negres. D'altra banda, tonalitats pastel de rosa i blau cel característics de la infantesa i feminitat de les princeses.
Les textures barregen, llanes, representant el concepte de vida al camp, infinitat de quadres en tweed, gruixuts jacquards de flors i pèl natural amb subtils sedes, que abracen el concepte del son en forma de camises de dormir i pijames.


Dissenyadores: Carme Noguera & Paula R. Noguera
Marca comercial: NAULOVER

T. +34 934 877 318

Web www.naulover.com
Mail [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/nauloverofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/naulover
Twiter: https://twitter.com/naulover