PABLO ERROZ

Dia
dimarts, 30 gener, 2018 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Pablo Erroz és una marca de moda “ready to wear” per a l’home i per a la dona, fundada el 2012 pel dissenyador que dona nom a la firma. La marca es defineix per l’ús de materials de primera qualitat, així com per una gran atenció al detall i un sentit del gust refinat, que barreja conceptes clàssics i modernitat. El seu producte és creat a Espanya en la seva totalitat. Des dels seus inicis, la marca ha estat present a diferents passarel·les, com la València Fashion Week, la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, la Vienna Fashion Week (convidat per l’ambaixada espanyola) i, de manera més recent, la 080 Barcelona Fashion Week.


COL·LECCIÓ- GOALS

GOALS 1.Desig, objectiu, aspiració, límit, ambició. 2. finalitat cap a la qual es dirigeixen les accions o els desitjos. Objectius o propòsits marcats per persones u organitzacions.

GOALS | W I N T E R 2 0 1 8

“Goals” completa la trilogia formada per les seves predecessores “PANORAMA” (AW17) & “LEAVE TO LIVE” (SS18). Es tanca el cicle.

“Goals” parla de les metes, de com arribar-hi, del més enllà, de l’esdevenidor. Dona curs a siluetes que busquen reflectir un futur, a tocs eclèctics, minimalistes i a la vegada exagerats. “Goals” pretén identificar-se amb petits nínxols, amb persones individualistes que marquen el seu camí a través d’objectius personals, plens de pretensions; el present com a primera meta. Busca la singularitat, l’admiració, el desig, i també reflecteix l’ansietat d’un futur incert, d’un camí per recórrer. Van créixer amb el minimalisme dels anys noranta i l’època disco. Admiren allò que no és com la resta, el que és simple i el que és complex.

Proposta per a [email protected]

La roba no entén de gènere i troba el seu match. Es presenten 8 looks sobre dona i 16 sobre home.

FORMES:  oversizes que es combinen amb slim. Eclecticisme. Peces esportives amb impol·lutes línies tailoring, el que és trash amb el que és sofisticat, el caos en la desesperada recerca de l’harmonia.

PALETA DE COLORS: gris, negre, marfil (off-white), khaki.

MATERIALS: Pana, denim, doble cara, napa, cotons, sedes, nilons, punt.


Dissenyador: Pablo Erroz
Marca comercial: Pablo Erroz

Telf: +34 630 024 753

Web: www.pabloerroz.com
Mail: [email protected]