SWEET MATITOS

Dia
dimarts, 30 gener, 2018 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Sweet Matitos neix del somni i del lifestyle d’una parella, Matías Jaramillo i Tito Maristany, dos empresaris joves però experimentats dedicats a diferents sectors de la moda. La seva passió per la moda, per l’elegància i per la bellesa els porta a crear la seva pròpia marca per a la dona.
El seu coneixement del món de la moda i l’amor d’en Matías i en Tito (familiarment anomenats Matitos) per la vida, per la família, per la natura i per la feina ben feta es reflecteix en cada detall del naixement de la col·lecció i en “la dona” Sweet Matitos.
Sweet Matitos representa una dona amb classe, autèntica, femenina, sensible, lliure i amant del luxe en el seu sentit més ampli.


COL·LECCIÓ – WINTER BALL SEASON
Arriba l’hivern dolçament, amb dies més curts i nits més fredes, i, com és tradició, comença la temporada de balls, cadascun d’ells més meravellós que l’anterior. Com cada any, la nostra noia es retira a la seva casa de camp, on es prepara per al gran ball de Cap d’Any, que, una vegada més, tornarà a il·luminar els grans salons de la casa familiar.

Great Forest

Els dies són més curts i freds, hi ha una llum de tardor que converteix els boscos en masses de colors ataronjats, vermellosos i grocs, amb troncs més despullats i amb fulles caigudes que es converteixen en plomes sobre el cos de la nostra protagonista, una dona sofisticada i elegant que passeja per aquest paratge.

Winter Garden

Ella estima la natura. Encara que la neu mantingui el seu jardí en estat latent, ella la vol portar a la seva vida més propera, al seu jardí d’hivern, l’antic hivernacle que deixa passar la llum a través dels vidres i il·lumina les plantes i les flors sobre preciosos terres de textures robustes. Aquí lluirà les valentes flors hivernals sobre teixits d’espiga, de drap... que li donaran aquest aire romàntic que la caracteritza.

Tea Room

A l’interior de la seva vil·la troba la pau, la serenitat i la protecció que li donen els elements tradicionals en aquests dies freds. A la saleta més confortable, amb la calor de la xemeneia, asseguda en un sofà còmode amb una tassa de te, mentre, a fora, la nit comença a tenyir-ho tot de negre i platejat. Ella, elegant i segura d’ella mateixa, espera l’arribada de la nit estrellada.

Silver Night

La nit arriba embolicada de negre i plata, les estrelles brillen com diamants en aquesta nit freda, els salons es tornen a il·luminar, com cada any, per donar pas al gran ball. Ella està a punt perquè aquesta nit l’emboliqui en mantells estrellats que la faran brillar, i les textures de la neu i la seva esponjositat seran les protagonistes, juntament amb els tons grisos, negres i platejats d’aquesta nit màgica.

Marca comercial: SWEET MATITOS
Telf: +34 93 797 9598
Adreça: C/ Sant Miquel 18
             08320 El Masnou, Barcelona
Web: www.sweetmatitos.com
Mail: [email protected]
Lifestyle: http://instagram.com/matitosfamily
Instagram: http://instagram.com/sweetmatitos
Facebook: https://www.facebook.com/sweetmatitos/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIHELpl1psnty4qcAttXOcw
Pinterest: https://es.pinterest.com/smatitos/