WOM & NOW

Dia
dimecres, 31 gener, 2018 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA
WOM & NOW és una empresa de moda dedicada al disseny i a la confecció de peces urbanes en clau deluxe; una fórmula que sedueix milions de dones. Peces de tall perfecte, que imprimeixen cert allure i que, al mateix temps, són còmodes de portar.
Amb més de 50 anys d’experiència professional, impregnem de la nostra màgia i creativitat cadascuna de les nostres peces i aconseguim, així, que cada dona se senti única i especial en cada moment del dia. Peces inèdites a partir de les teles més exclusives, línies pures i quasi arquitectòniques, talls exquisits, siluetes perfectament delineades i originalitat en els detalls. Una tradició que es renova en cada temporada i col·lecció, sempre sota els paràmetres i les tècniques del sartorial més refinat, rigorós, funcional i innovador. Les nostres col·leccions estan dissenyades per a dones dinàmiques, cosmopolites i exigents, que reinterpreten els seus outfits quotidians a través de peces i d’accessoris de silueta impecable, altes dosis de feminitat i amb un twist contemporani.

COL·LECCIÓ – City Effect
La facilitat de viatjar ens permet noves connexions culturals i socials que convergeixen en un punt comú al qual anomenem “city effect”.

Marca comercial: WOM&NOW
T. +34 931 175 404
Web www.womandnow.com
Mail  [email protected]