ZE GARCÍA

Dia
dilluns, 29 gener, 2018 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

José María García González (amo, fundador i actual dissenyador de Ze)

La seva passió pel món de l’art i de la moda ha estat latent durant tota la seva vida. De molt jove venia quadres en diferents tècniques pictòriques i era partícip en exposicions a la seva ciutat.

Després de finalitzar els seus estudis artístics, va ingressar a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de la Universitat Ramon Llull, on va acabar el grau amb una mitjana de matrícula d’honor. Després va realitzar diversos cursos a l’Escola Superior de Disseny de la mateixa universitat.

Així va ser com, amb només 23 anys, ja estava treballant a l’estudi de José Castro com a ajudant de taller, o per a firmes com Dicktons, Desigual o Escada, i també realitzava tasques d’estilista de moda per a firmes com Karen Millen.

Finalment, abans d’iniciar-se en el projecte de Ze García, va treballar com a estilista de moda i com a gestor d’aparador (visual merchandiser) per al grup Emporio Armani.


Ze García

Neix com una firma de moda d’aire clàssic, elegant i exclusiu.
El que pretén és recuperar el modus operandi dels grans dissenyadors de principis del segle XX, molt més artesanals i personalitzats.
Tracta cada clienta de manera única i exclusiva, no solament en el resultat del producte final, sinó en tota la seva experiència amb la marca.
El taller està situat a la ciutat de Barcelona i, per tant, obtenim un producte final cuidat al detall i refinat per les nostres expertes modistes, gràcies a la seva llarga trajectòria professional i a la seva passió per la confecció artesanal i nacional.
D’aquesta manera, t’intentem assessorar i ajudar per tal que el dia que portis una peça de Ze no solament et diguin “quin vestit més bonic que portes”, sinó el que és més important: “que guapa que estàs!”.


COL·LECCIÓ

Quan era un nen jugava amb nines. M’apassionava posar-los vestits de princesa mentre escoltava música amb el meu walkman, assegut durant hores en aquella catifa de color bordeus…

*Vaig ser feliç somniant*

L’alta costura era per a mi la prolongació d’aquelles faldilles llargues amb què Disney ens havia encisat. En aquell temps, tenia l’estranya sensació que el futur immediat podia ser una potent font magnètica de novetat i un abisme en l’espai a la vegada, i així va ser.

Va arribar l’any 2000 i, després de les campanades, hi va haver un sospir col·lectiu d’alleujament: el món seguia sota els meus peus, i llavors va començar tot.

Vaig convertir la meva passió per la moda en una addicció gràcies al boom de les firmes low cost, però a la vegada va anar desapareixent de la societat tot allò que m’inspirava. Els grans mestres que vestien les meves nines passaven ara inadvertits pel canvi.

Pertanyo a una generació de canvis; la nostàlgia d’allò antic i l’eufòria d’allò nou.

Aquesta nit vull fer-los partícips d’un dels meus somnis. Com en el conte de Carlo Collodi, les meves belles nines avui són de carn i ossos.

*Gràcies a vostès segueixo somniant*

Dissenyador: Jose Maria Garcia Gonzalez
Marca comercial: ZeGarcia
Tel . +34 615 029 481
Web: www.zegarcia.com
Mail [email protected]