Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

Comerç tèxtil en xifres

El Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya, CECOTEX (Confederació Empresarial del Comerç Tèxtil i Moda) i ACOTEX, presentaran l’informe: Comerç tèxtil en xifres (xifres i dades corresponents al 2012)

Diferents conferències sobre la indústria de la moda. De 10:30 a 16:30 h.

Elite Model Look

Com cada any, Elite Model Management engega una nova edició del concurs de talents per descobrir les noves cares de les passarel·les internacionals. 

MODAFAD Fashion Awards. Desfilada The Best Fashion T_Projects 2013

35ª Edició de MODAFAD, la passarel.la de Dissenyadors de moda Emergents, presenta el dijous 11 juliol, a les 21.15h: MODAFAD FASHION AWARDS “The Best Fashion T Projects 2013, en el marc de la 080 Barcelona Fashion Week

S Moda Photo Shoot Contest

En el S Moda Photo Shoot Contest set equips formats per un estilista i un fotògraf, alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona, competeixen per realitzar el millor foto-reportatge.

“La Imatge Vestida” Master Class per Outumuro

La master class “La Imatge Vestida” aprofundeix en la comunicació visual del món de la moda, des dels seus orígens il·lustrats fins a la inclusió de la fotografia. Un recorregut cronològic per la història de la indumentària, a través de les imatges que els grans mestres de la fotografia van llegar a la indústria de la moda.