Albéniz

Albéniz
Dia
dimarts, 9 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

BIOGRAFIA

 

Maite Albéniz Zúñiga va néixer el 4 de setembre de 1990 a Vitòria i es va traslladar a Barcelona, als 19 anys, per formar-se com a dissenyadora de moda a l’escola Felicidad Duce, en la qual s’ha diplomat aquest any.

 

Durant els anys d’estudi, ha confeccionat diverses peces a mida per a particulars i, un cop finalitzat el seu projecte de final de carrera, en el qual ja s’havia decidit per la moda masculina, ha optat per portar a terme la creació de la seva marca, Albéniz.

 

Albéniz és la visió de l’home en qui sempre va somiar i que, en aquesta primera posada en escena, presenta en societat. Es caracteritza per la seva exquisidesa i per la seva pulcritud en la selecció de teixits i de fornitures, que fan que tant les peces com els accessoris gaudeixin d’una ànima glam i excèntrica a la vegada.

 

 

COL·LECCIÓ - ANGEL

 

Angel és una col·lecció masculina per a la Primavera/Estiu 2014. La meva inspiració sorgeix del cantant Ray Charles, que, en els seus concerts, lluïa vestits de sastreria, confeccionats amb teixits innovadors i atrevits. Aquest és el concepte principal que jo desenvolupo en la col·lecció: partir d’un patró sobri, confeccionat amb teixits colpidors i exquisits.

 

 

 

Quant a la línia, prenc Mick Jagger com a referència per crear, així, una silueta estreta, neta i vertical. La gamma de colors consta de verds, blaus, roses i grocs pastel, juntament amb blancs i daurats, per crear, així, una visió lúcida, atractiva i fresca. Els brodats de fils d’or, inspirats en els vestits de torero, juntament amb swarovskis, aconsegueixen un estil sofisticat i atrevit. Els sumptuosos teixits i fornitures creen un estil únic, en què es fusionen diferents textures, i complementen la imatge final del que podria ser una estrella del rock and roll.

 

Espero que us agradi...

 

 

Dissenyador/a: Maite Albéniz Zúñiga
Marca: ALBÉNIZ
Adreça: C/Gravina n' 10, 2-1-A               
Codi postal: 08001
Població: Barcelona
Telèfon:  + 34 669 47 18 48            

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí