Alexis Reyna

Alexis Reyna
Dia
dimecres, 10 juliol, 2013 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

BIGRAFIA

 

Nascut a Barcelona, Alexis Reyna ha estat enormement influenciat per les professions artístiques dels seus pares. Aquest fet, juntament amb el descobriment del film eròtic Emmanuelle, va provocar el naixement del seu amor per l’art.

 

Aquest interès va subsistir durant la seva etapa d’estudiant al Liceu Francès de Barcelona, així com durant la seva estada a París, on va compondre un gran nombre de poemes i de peces musicals.

 

El 1995 va iniciar els estudis de ciències econòmiques a la Universitat de Barcelona. Durant aquesta època, una amant 20 anys més gran que ell li va fer descobrir el món de la moda.

 

Gràcies a una formació autodidacta, va tenir l’oportunitat de treballar per a Stylemode a Barcelona i també per a altres marques com a dissenyador.

 

Al cap de molt poc temps, va crear les seves primeres col·leccions i va col·laborar amb J. Lindeberg, amb Filippa K i, més tard, amb M.I.A. Després d’un recorregut atípic i ric, va estudiar un màster a Central Saint Martins i va treballar tres anys a l’Àsia.

 

Va ser el guanyador del premi a la millor col·lecció Tardor/Hivern 2012 a la Barcelona Fashion Week. Alexis Reyna està establert a Barcelona des de l’any 2008.

 

La seva última col·lecció, The Counytry Code, presentada en la passada edició de la Barcelona Fashion Week, es troba a TOTEM, agència d’àmbit internacional amb seu a París.

 

 

 

COL·LECCIÓ – DAY IN DAY OUT

 

 

DAY IN DAY OUT INSIDE DAY IN DAY OUT HOME DAY OUT BONER DAY IN DAY OUT JANE DOE

 

 

 
Dissenyador i Marca: ALEXIS REYNA
Adreça: Camí Vell de Sarrià 23 5º 3º
08029 Barcelona
Telèfon: +34 630 857 906 

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí