Bcn Brand

Bcn Brand
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

BIOGRAFIA

 

Neix BCN Brand, un nou concepte de calçat exclusiu, elaborat a Barcelona amb il·lusió i amb amor. Amb una actitud fresca, desenfadada però elegant a la vegada, aquesta marca busca el poder d’evocar estius eterns, plens de colors, amb un toc d’heritage sense arribar a ser retro.

 

Tots els productes de BCN Brand estan dissenyats i produïts aquí, seguint les últimes tendències i amb la millor tradició artesanal, un valor en alça dins del sector.

 

 

COL·LECCIÓ – Barcelona

 

El primer de molts projectes han estat les sneakers BCN Brand, de pell i tintades a mà, amb col·leccions per a home i per a dona. Aquest calçat trepitja fort i ja es troba disponible a botigues de prestigi d’Espanya, a llocs com Barcelona, Mataró, Vitòria, Pamplona, Madrid... i ja hi ha diversos famosos espanyols que l’utilitzen.

 

En l’àmbit internacional, la marca és present a Dubai i al Líban, i compta amb un showroom a Hollywood per poder calçar celebrities a l’altra banda de l’Atlàntic.

 

En aquesta edició de juliol del 080 es presentaran les noves col·leccions de polos, de samarretes i de roba de bany, que marquen tendències més enllà del calçat, sempre amb la màxima qualitat i confort.

 

Fidels al seu lema "Think global, be local", BCN Brand segueix expandint el negoci per tot el món, amb l'ajuda d'una botiga virtual internacional (www.strollinbcn.com).

 

Calça’t unes BCN Brand i “let’s do a shoe party”!

 

 

 

 

Dissenyador i Marca: Bcn Brand
Adreça: c/ Rda Gral Mitre, 141
08022 Barcelona
Telèfon: +34 93 201 90 22

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí