Cóndor

Cóndor
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

CONDOR, & little lia by Beth

 

BIOGRAFIA

 

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 6 anys, presenta col·leccions “look total” en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 14 anys.

 

Actualment, té 6 botigues pròpies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a principals mercats exteriors la Unió Europea, Rússia, els Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

Té una presència continuada a revistes especialitzades de moda i del món infantil. Col·labora amb Intermón Oxfam en la construcció d’una escola a Burkina Faso.

 

Cóndor realitza una col·lecció exclusiva per a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, i comptarà amb la col·laboració especial de Beth Rodergas en la part de complements i accessoris fets a mà.

 

LittleLia

 

Beth Rodergas, de 31 anys, compagina la seva carrera com a músic amb la seva faceta d’actriu, de presentadora de televisió, i ara també de dissenyadora de complements de nadó. En els darrers anys, ha publicat discos, ha fet una extensa gira de concerts, ha protagonitzat un musical i ha creat la seva marca LittleLia.

 

 

COL·LECCIÓ – La Mediterrània de Cóndor

 

La col·lecció Cóndor Primavera/Estiu 2014 està inspirada en la costa mediterrània i en tot el que l’envolta: la brisa marina, les pinedes, les dunes, els núvols, les caletes de la platja, i els estampats mariners i liberty, que recorden les flors silvestres que creixen lliurement, com el romaní, la farigola, l’espígol, el xuclamel i la seva olor característica.

 

Predomini dels colors frescos: blancs purs, roses, fúcsies, colors crema, ataronjats, vermells intensos, blaus mariners. En definitiva, colors clars i lluminosos, però a la vegada dolços.

 

Teixits i voiles de cotó, viscoses, popelins, i també lli i lycres, que permeten formes simples, austeres, elegants i fresques amb un toc romàntic.

 

En aquesta col·lecció, comptem amb la col·laboració especial de “LittleLia by Beth” amb complements fets a mà.

 

Col·lecció amb notes mediterrànies, amb tocs romàntics i amb una brisa d’aire fresc que arriba de la mà d’una paleta de colors vibrants i plens de llum.

 

Col·lecció dissenyada i fabricada a Barcelona.

 

 

 

 

Marca: Cóndor
Adreça: Rial de Sa Clavella, 89
08350 Arenys de Mar
Telèfon:+34 937 959 980
Fax: +34 937 959 985

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí