Desigual*

Desigual
Dia
dimarts, 9 juliol, 2013 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Desigual neix el 1984 i, des dels seus inicis, s’ha caracteritzat pels seus dissenys diferenciats, optimistes i plens de color. El seu lema, “La Vida es Chula”, transmet la seva manera d’entendre la moda i la vida. És el crit de guerra de la marca, entusiasta, estimulant, positiu i optimista, una veritable declaració d’intencions. És la frase que explica la raó de ser de Desigual i que porta escrita l’ADN i els valors que l’identifiquen: tolerància, positivisme, compromís, innovació, millora contínua i diversió. Una manera de pensar marcada, inevitablement, per l’esperit mediterrani, pel sol, per la llum i per les ganes de viure. Una filosofia vital que es reflecteix en una manera de vestir divertida, fresca i original, que aposta sempre per una actitud alegre, lúdica i creativa.

 

Col·lecció - FOR EVERYBODY

Una col·lecció que respira emocions, pensada “FOR EVERYBODY”. Un objectiu ambiciós però possible: seduir tot un extens món de dones interessants, divertides, amigables, amoroses, insolents... que busquen alguna cosa diferent, que busquen alguna cosa DESIGUAL.
 
Les propostes per a aquesta temporada segueixen defensant a ultrança el trio de conceptes més vitals, “SEX, FUN & LOVE”, i irradien l’alegria, la passió, la il·lusió i l’emoció per la vida que caracteritzen Desigual i que resumeixen a la perfecció el seu lema “LA VIDA ES CHULA”.

Marca: Desigual 
Adreça: Passeig Mare Nostrum, 15
08039 
Barcelona
Telèfon: + 34 933 043 164 
Fax: + 34 933 021 907 
 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí