Escorpion

Escorpion
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

ESCORPION, styling by Javier Soria

 

 

Biografia

Escorpion és la marca insígnia del grup Biosca Riera, una marca amb una llarga tradició en el sector del tèxtil, que data de l’any 1954. Especialitzada en moda de punt, sempre s’ha caracteritzat per utilitzar les últimes tecnologies i s’ha convertit en una marca de referència en el sector.
 
La nostra filosofia, fidel al punt, sempre ha apostat per la qualitat i per una extensa gamma de colors, i ha desenvolupat un concepte de moda que uneix tradició i modernitat.
 
Els nostres dissenys es dirigeixen a una dona urbana, que valora la comoditat i la qualitat però que prioritza un estil elegant i seductor. Les nostres col·leccions poden trobar-se en espais multimarca d’arreu del món i també a córners d’El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal.
 
ESCORPION Styling by Visori
 
VISORIFASHIONART neix de la iniciativa de l’estilista Javier Soria, fruit del concepte híbrid de crear una simbiosis entre moda i art, doctrines en les quals es basen les seves creacions i el seu desenvolupament com a artista.
Javier Soria ha col·laborat i treballat amb dissenyadors de talla internacional, els seus estilismes i creacions han sigut publicats en portades i editorials de moda per revistes nacionals i internacionals com VOGUE NIPON, DAMAN INDONESIA, 160 G NY entre molts altres, i col·labora com a director artístic en la productora DEE BEE de Barcelona, on s’encarrega de tots els etilismes.
Entre els seus últims projectes destaca la col·laboració amb el dissenyador Víctor Pao per la firma Londinenca MARYMODO i la seva col·lecció d’hivern del 2012, que es va presentar a la passada edició de la “London Fashion Week”.

 

Col·lecció - TROBADES 

Viatjar implica moviment, no només físic sinó mental i emocional. És desafiar el llindar físic de la llunyania i acceptar la petjada d'altres cultures sobre nosaltres mateixos.

 

La nostra dona, al llarg dels seus viatges per Àfrica, el Mediterrani i Brasil, ha portat records que simbolitzen el seu pas, la seva estada. Com aquest estampat, aquest collaret... és la terra, el mar, un capvespre enlluernador. 

Marca: Escorpion
Adreça: València, 229 Ppal
08007 Barcelona
Telèfon: 938 030 500
Fax: 938 035 209

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí