Juan Pedro Lopez

Dia
dimecres, 10 juliol, 2013 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Juan Pedro López (Barcelona), es va graduar en disseny l’any 2000. El 1999 va guanyar el 1r Premi Smirnoff Fashion Awards Espanya i va ser finalista en la final internacional d’aquest mateix premi a Hong Kong. El 2002, va ser finalista del Mittelmoda Fashion Award, a Itàlia.
 
Des de l’any 2000 fins al 2005 va presentar sis col·leccions a la Passarel·la Gaudí Joves Dissenyadors. El 2005, debuta a París i, a més, és convidat a l’Almaty Fashion Week del Kazakhstan. El març del 2006 va ser present, per segona vegada, a Passarel·la de París i va tornar a la Passarel·la Barcelona.
 
Va ser convidat a la primera edició del 080 Barcelona Fashion i, des del 2007, compagina la seva feina de dissenyador amb la d’estilista. L’octubre del 2010 va obrir una botiga pròpia a Barcelona i el juliol del 2011 va tornar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

 

Col·lecció - Part XV 

L’arribada en vaixell a l’illa de Santorini és una experiència excepcional, els efectes de la qual poden ampliar-se si escoltem “Focs de Creta” amb la veu de Markopoulos. Hi ha raons per creure’ns bucòlics, però la impressió dura poc. En abordar les costes de l’illa, el mar, fins ara irreprotxable, pateix una transformació radical. Assistim a un retrocés de segles, a la negació absoluta de tots els tòpics que s’han escrit sobre l’Egeu. Naveguem per un fantàstic arxipèlag de lava, d’escòria volcànica, de restes sulfúriques que floten entre cingles d’una verticalitat paorosa. L’abisme submarí sembla una prolongació dels abismes de cada penya-segat, que semblen escindits brutalment de la terra engolida pel mar.
 
“Notes de viatge”. Terenci Moix, 1996.
 
La col·lecció evoca els capvespres de Santorini, mitjançant siluetes, estampats i volums trets del folklore hel·lènic. Amb un joc de transparències, de textures, de brillantors i d'imatges, es crea un look sofisticat per a una dona chic i elegant.

Dissenyador i Marca: Juan Pedro Lopez
Adreça: c/Luis Antúnez 19-21 t3
08006 Barcelona 
Telèfon:+34 931 246 659

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí