Jurat

Carlos Puig Padilla

Sabater barceloní establert a París. Creador de la seva pròpia línia de calçat. Actualment treballa com a consultor de moda extern i com a coordinador del màster de calçat i accessoris de l’escola IED de Barcelona.

Ha estat director artístic de Maud Frizon a París, creador de la primera línia de calçat per a Victorio & Lucchino i creador d’una col·lecció de sandàlies per a Yanko a Espanya. Entre els seus clients es troben Louis Féraud, Jean Paul Knott, Guy Laroche o Shanghai Tang.

Ha col·laborat amb Pancaldi & B, Antonio Miró, Michel Klein i Barbara Bui.
Periodista i analista de moda a Vogue (Itàlia), Woman (Espanya), Vogue (Espanya), Marie Claire (Espanya), Grazia (Espanya), El País, La Vanguardia...

www.carlospuigpadilla.com

Sara Azzone

Directora d’IED Moda

Després d’haver treballat en el camp de la comunicació i de la creativitat per a diverses agències d’estil i de disseny, es va graduar en disseny de moda a l’Institut Europeu del Disseny de Milà.

Després de graduar-se, va començar la seva trajectòria a l’IED Moda de Milà, a l’àrea didàctica, on va ampliar els seus coneixements i les seves habilitats en el camp dels projectes especials, realitzats en col·laboració amb diferents empreses de prestigi, com Adidas, Sportswear Company (CP Company i Stone Island), Nike, Timberland, Vogue Itàlia, Swarovski, Aeffe, Valentino, Arena, Damiani i Ferre'.

 

La constant col·laboració amb empreses i institucions relacionades amb el món de la moda li va permetre convertir-se en la responsable de l’Oficina d’Inserció Laboral i d’altres activitats vinculades a aquesta, com l’organització d’esdeveniments especials, desfilades de moda i concursos internacionals. Després d’un període en què va dirigir l’escola, primer com a coordinadora didàctica i després com a subdirectora, el febrer del 2011 es va convertir en la directora de l’IED Moda de Milà.

 

FERMIN & GILLES

 

Estilistes versàtils, actors i cantants han passat per les nostres mans i han participat en conegudes campanyes de publicitat.

Col·laborem amb revistes com DT, FHM, Gentleman, La Vanguardia, NOX, Uomo Collezioni...

www.ferminygilles.com

 

Isabel Estrany Pons

Vinculada al món de la moda des de l’any 1987, quan va començar a dirigir la Camiseria Pons, empresa fundada pel seu avi, Fabià Pons, l’any 1900.

Des d’un principi va canviar l’estil del negoci: hi va introduir moda per a la dona i va apostar pel disseny i per la qualitat. Va ser un bon moment, perquè les marques emergents van acabar essent les que, més tard, es van convertir en els principals referents de la moda al nostre país. Josep Font, en primer lloc; Josep Abril, encara ara, el nostre principal proveïdor de moda per a l’home; Toni Miró; Lebor Gabala; Julie Sohn; Lydia Delgado; Ailanto; David Valls; Hergenhan; Celia Vela i alguns altres, van contribuir a donar nom a l’estil propi de la botiga.

Al llarg d’aquests 26 anys, s’hi han anat incorporant noves marques estrangeres, per omplir un buit que responia a la demanda dels seus clients, i, actualment, l’oferta és de marques nacionals, franceses i alemanyes, indistintament.  El que no ha canviat, de totes maneres, és la intenció de seguir oferint marques amb un alt nivell de qualitat i de disseny.

 

FEDERICO POLETTI

Viu i treballa a Milà

El periodista autònom i comissari independent Federico Poletti, s’ha interessat pels joves talents i pels projectes interculturals. S’ha mogut entre el món de l’art contemporani i el de la moda i ha desenvolupat un enfocament multidisciplinari en aquest últim. Federico Poletti es va graduar en estudis de patrimoni cultural a la Universitat de Pisa. Posteriorment, es va especialitzar en art i en moda i va cursar màsters a l’Acadèmia de Belles Arts de Brera, a Milà, i a la Cambra Nacional de Moda Italiana. L’any 2000 es va traslladar a Milà, va col·laborar amb l’editorial Electa Mondadori i va desenvolupar, així, el seu catàleg com a periodista i com a consultor de comunicació. Entre els seus projectes de moda hi ha “Maglifico! 50 anys de gènere de punt fet a Itàlia” (www.maglifico.com), amb un llibre publicat per Skira.

 

Ha realitzat col·laboracions importants per aVogue Itàlia – Vogue.it, D Repubblica delle Donne, Elle.it, Milano Finanza Fashion (MFF) Urban Magazine, Palazzo Morando (Museu de la Moda de Milà) i Pitti Immagine.