Natalie Capell

Natalie Capell
Dia
dimecres, 10 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Des de la creació del seu primer vestit, als 14 anys, Natalie Capell es dedica a crear peces femenines d’excepció com a forma d’expressió. Va tornar als seus orígens catalans després de graduar-se al Shenkar College of Design Shenkar, a Tel Aviv, i va establir la seva marca a Barcelona l’any 2002.
 
La marca encarna delicadesa i fortalesa alhora, comoditat i elegància, un reflex de la manera de ser de la dona d’avui. Juntament amb l’equip del seu taller, es dedica a elaborar peces que ofereixen una interpretació alternativa de la feminitat moderna. Després d’anys d’experiència i de recerca, sorgeixen peces amb valor de joia, que destaquen pels seus jocs de transparències i pel seu treball de brodats a mà.
 
La boutique és un espai íntim rere el qual s’amaga el taller, que recorda els ateliers de París de principis de segle. És un lloc amagat en un carreró de la ciutat antiga, el secret del qual es difon de boca en boca des de fa més d’una dècada.

 

Col·lecció - Persona #2 

La col·lecció presenta vestits llargs i tops delicats, còmodes i portables en múltiples combinacions, amb cinturons de seda. Es crea un joc entre aquestes dues capes, ja que es revelen colors a sota de peces més fosques.
 
La base és un vestit de silueta bàsica, de fons d’armari; a sobre, es porten peces úniques, fetes de tul, fines i elegants, brodades i elaborades a mà.
 
A través de lligadures i de màscares úniques, que acompanyen cada vestit i que insinuen un teatre de marionetes, l’ambient ens portarà a un cabaret màgic fora del temps.
 
Els materials: diferents tuls, de seda natural, de lycra, de poliamida; diferents punts, de seda i de poliamida; ras de seda natural. Aquests materials són treballats i tintats a mà a taller.

Dissenyador i Marca: Natalie Capell
Adreça: c/ Carassa, 2
08003 Barcelona
Telèfon:+34 933 199 219

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí