Naulover

Naulover
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Naulover és una empresa tèxtil fundada el 1957, establerta a Catalunya i dedicada exclusivament a la moda i als complements per a la dona.
Naulover dissenya i fabrica les seves peces de roba, accessoris i complements a les seves pròpies fàbriques de Mediona, amb una superfície de 9.000 m2, on dóna feina a 170 persones.
L’any passat va inaugurar una flagship al costat del passeig de Gràcia de Barcelona, i compta amb una xarxa de més de 600 clients multimarca. Així mateix, distribueix les seves col·leccions a través de córners d’El Corte Inglés i exporta els seus dissenys a països com Itàlia, el Regne Unit, Portugal, els Estats Units, Alemanya i Bèlgica, i, a més, disposa d’un canal de venda en línia (www.naulover.com/shop). 

Col·lecció - Sea Punk

Una dona jove i conceptualment moderna. Inspirada en els colors del mar, barrejats amb la puresa del blanc i del texà envellit. És un nou aire punk. Una visió transgressora dels conceptes clàssics de la marca: qualitat, tradició i exquisidesa en la recerca de teixits. En realitat són les peces clàssiques de Naulover portades d’una manera absolutament radical.

Línies: una silueta més relaxada, en blanc òptic; faldilles fins als turmells, de jacquard de quadres, barrejades amb delicades camises de punt florals. Punt que imita el texà envellit en patronatge clàssic. Tweed aiguamarina, barrejat amb teixits tecnològics.

Teixits: punt, en les seves diferents versions, roma, llis, estampat, jacquard...

Colors i estampats: la paleta de colors prové del mar; diferents blaus i aiguamarines barrejats amb el blanc òptic i el fluor. Els estampats són geomètrics i florals.

Formes: oversize, rectes, esportives i còmodes des del punt de vista de la costura.

Conceptes: futurista, urbà, chic, global, clàssic.

Marca: NAULOVER
Adreça: Muntaner, 240, 2∫ 2™
08021 BARCELONA
Codi Postal: 08021
Telèfon:+34 934 877 318
Fax: +34 934 874 292

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí