OFF

Off

Con motivo del 080 Barcelona Fashion y la final de Elite Model Look España Sutton organiza esta fiesta a la que podrás asistir si recoges tu invitación en el village de 080.

Cocktail Grazia loves Barcelona

Cocktail de presentació de la revista Grazia a Barcelona. Amb motiu d'aquest esdeveniment es farà entrega d'un número especial dedicat a la Ciutat Comtal.

El Palau Robert presenta al públic, per primer cop, una mirada retrospectiva dels 50 anys de la història recent de la moda prêt-à-porter a Catalunya.

Festa Custo Barcelona

*Cal tenir invitació

 

 

Gratacós x Manuel Bolaño

La històrica botiga de teixits Gratacós (Passeig de Gràcia 110) organitza amb motiu de la 080 Barcelona Fashion una Pop Up dedicada al dissenyador Manuel Bolaño

Performance "Oscillations" de Julia Mariscal Fashion Zazo&Brull

Una performance realitzada per Julia Mariscal, juntament amb el músic Simon Williams. Es tracta d’un objecte performàtic, construït en col·laboració amb Ricard Solà.

The 080 Night by Solán de Cabras
Solán de cabras i Shôko organitzen aquesta festa amb motiu de 080 Barcelona Fashion. Pots recollir la teva invitacio al Village del 080.

 

 

 

UNE NUIT BLEUE  - Manuel Bolaño avec revista Metal

El dimarts 9 de juliol a les 22:30h al Club DIME, Manuel Bolaño celebrarà la seva desfilada amb una festa juntament amb la revista Metal.