Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

PUNTO BLANCO, styling by Jan iú més

 

Biografia

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des del 1948 i està present en els mercats internacionals des del 1953.
 
Punto Blanco Underwear neix el 1996 amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior. Les seves peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, fan evolucionar la roba interior, que passa de ser un commodity oblidat a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en un actor principal del món de la moda.
 
Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfan els usuaris més exigents.

 

Col·lecció - Culture Mix

La interacció global de les diferents cultures es fa cada vegada més multidimensional. La seva influència forma part de la nostra col·lecció i identitat, en què la diversitat coexisteix de forma enriquidora. Interconnectem i entrellacem, traspassant fronteres; la seva multiplicitat i fusió la converteix en un món més alegre. Com si fos un quadre tipus collage, tots els seus diferents elements fan, junts, una unió.


 

Marca: Punto Blanco
Adreça: Av. Balmes, 16
08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938035252
Fax: 938044362

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí