Schipper Arques

Schipper Arques
Dia
dimecres, 10 juliol, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Boris Schipper va néixer als Països Baixos el 1973 i Tomás Pedrosa Arques va néixer a Bèlgica el 1969.
 
La marca SCHIPPER/ARQUES es va crear a Bèlgica el 2008. Després d’abandonar la Gerrit Rietveld Academie d’Amsterdam, Schipper i Pedrosa Arques van començar a treballar junts, el 1998, com a estilistes per a clubs, vídeos musicals i moda, i van evolucionar cap a una clientela d’alt nivell arreu del món.
 
El seu enfocament conceptual i el seu relat de la contracultura, així com una concepció oberta de la comunicació visual i el maquillatge, són una part essencial de la identitat de la marca.
 
El seu treball s’ha publicat a Vogue, en les seves edicions de la Xina, d’Itàlia i d’Espanya,  a Citizen K, a Another Magazine i a moltes altres revistes.

 

Col·lecció - Refraction

“Refraction” Estiu 2014, va ser inspirada per la rosada resplendent de les terres baixes, prop d’Amsterdam, en un matí d’estiu submergit en una freda boirina, amb el mantell màgic d’un plovisqueig que gotejava i que lluïa amb els primers rajos daurats del sol.
 
Boris Schipper i Tomás Pedrosa Arques es van inspirar, també, en l’art transdisciplinari de l’artista canadenc Michel de Broin, el qual, l’any 2004, va cobrir completament una roca, en la profunditat del bosc alsacià, amb fragments de mirall, per fer-la desaparèixer en un joc de reflexes radiants que s’espargien.
 
L’art de canviar la visibilitat d’una forma a través de reflectir el seu entorn s’assimila a la manera amb què un animal es mimetitza amb el que té al voltant per protegir-se o per facilitar la cacera.
 
En viure en aquesta espessa boirina aclaparadora que ens envolta actualment, busquem noves maneres d’amagar-nos i d’atacar, entrem a una nova realitat, i l’única cosa que podem fer per treure el màxim profit a la vida és adaptar-nos-hi.
 
Aquesta proposta ens explica l’esborronadora bellesa de la natura, el romanç de la inseguretat i de quina manera el nostre entorn fa canviar la nostra percepció, com gotes d’aigua en una espessa boirina, que refracten la llum i distorsionen la realitat. 

Disseyador: Boris Schipper i Tomas Pedrosa Arques
Marca: SCHIPPER/ARQUES
Adreça: Kattegatstraat 6
Hasselt 3500 Limburg
Belgica
Telèfon:+32 498 33 50 63

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí