Selim de Somavilla

Selim de Somavilla
Dia
dimarts, 9 juliol, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Nascut i establert a Barcelona, Selim de Somavilla es forma com a dissenyador de moda a aquesta ciutat i a Londres. L’any 2005 es gradua a la Ciutat Comtal i forma part de l’equip de Martin Lamothe durant dues col·leccions. La capital britànica li ofereix un nou aire, maduresa i perspectiva per als seus futurs treballs, dedicats a la moda masculina, a través d’estudis a l’LCF i de treballar a The Rodnik Band.
 
L’home a qui vesteix no entén de limitacions. És un home amb gustos refinats, a qui li agrada vestir bé, amb un cert aire melancòlic, sense perdre la virilitat tot i la important influència unisex. De Somavilla dóna una importància essencial a un ‘tot’ en les seves col·leccions, en les quals dissenya, també, bosses, sabates i joieria.
 
A principis del 2012 presenta la seva col·lecció sota el títol “MAELSTRØM”, a l’edició Tardor/Hivern ’12 de la València Fashion Week i a Move Sevilla. El setembre d’aquell mateix any, mostra “KNOCKOUT” a Barcelona, una proposta per a la Primavera/Estiu ‘13, en el marc del Festival Bosson.
 
Recentment, ha col·laborat en la realització de bosses amb la firma ESCORPION per a l’última edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

 

Col·lecció - THREE THOUSAND WORDS

Les últimes setmanes d’estiu es precipiten. Amb melancolia, recorden el ja gairebé finalitzat estiu, de dies càlids i de nits eternes. L’influx lunar eternitza tots els somnis. Somnis que perduraran en la memòria. Carpe diem, és el somni d’una nit d’estiu. Ara es tanca una etapa. N’hi ha una de nova a punt d’arribar. És un moment de canvi, en què les primeres tres mil paraules seran les que determinaran un futur prometedor.
“THREE THOUSAND WORDS” és la proposta per a la Primavera/Estiu 2014 del dissenyador Selim de Somavilla. La col·lecció evidencia una dualitat de sexes, que eventualment s’uneixen per formar una unitat.
El quadre és, en la majoria dels looks, el punt de partida de tota la col·lecció. Un element tan geomètric utilitzat en ocasions de manera irregular. Apareix l’estampat tropical com un element important en moltes de les peces, i, a partir d’aquest, sorgeixen tots els colors com el groc llima o el blau Klein que intensifiquen la col·lecció. Una col·lecció plena d’antítesis entre masculí i femení, entre clàssic i modern, entre regular i irregular. Una harmonia de contrastos enfrontats.

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí