Sur

Sur
Dia
dimarts, 9 juliol, 2013 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

La barcelonina Laura Figueras va llançar la seva primera marca, Bambi by Laura, l’any 2003. La marca es va convertir ràpidament en un element bàsic en les botigues de moda més refinades de tot el món, des de Tòquio fins a París, Londres i Nova York. Seguidament va fer nombroses col·laboracions amb Topshop, amb Roxy Corazón i amb Cola-Cola Light, entre d’altres.
 
L’any 2009 es va traslladar a Londres, i l’any 2012 va començar a treballar en una passió a llarg termini: la creació d’un nou tipus d’etiqueta de luxe, Sur.
 
La marca es distingeix per un enfocament indestructible amb la qualitat i la procedència. Així doncs, els teixits s’obtenen al Regne Unit, a Espanya i a Itàlia, i la producció es porta a terme en tallers tradicionals del voltant de Barcelona. Des del seu debut, el 2012, la marca ha rebut elogis per part dels crítics pel seu aspecte elegant, portable i sofisticat.

 

Col·lecció - Sforza Collection

La col·lecció Sforza s’inspira en la llum, en el clima i en els estats d’ànim de la Costa Brava, juntament amb la sofisticació urbana de Milà. Així, els looks estan dissenyats per barrejar i per combinar, per a la platja i per a la ciutat.
 
Teles bàsiques del repertori de Sur, com la seda, l’organza de seda i el fil, es complementen amb detalls de pell. Els cotons ens recorden les ombrel·les descolorides pel sol i les ganes de fer vacances. Siluetes esmolades es combinen amb aquelles de més vol, per crear un look femení de luxe, que expressa una feminitat discreta.

Dissenyadora: Laura Figueras Nogueira
Marca: SUR
Adreça: Joan Miro, 33
08970 Sant Joan Despí
(Barcelona)
Telèfon:+34 633 880 109

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí