Torras

Torras
Dia
divendres, 12 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

TORRAS, styling by Juanmabyelcuco

 

Biografia

Torras, fundada el 1951, ha basat la seva excel·lència en la innovació, en la passió i en l’autenticitat per dissenyar i fabricar peces de vestir, en què es combinen la pell i el punt. Aquesta forma d’entendre la moda, passa per incorporar els materials de més alta qualitat de pell, de cotó, de seda, de lli, de caixmir i de llana, amb els quals s’obtenen productes elegants i exclusius. 
 
Torras dissenya per a l’home i per a la dona amants de la moda, dels viatges, del luxe serè, i que volen transmetre una imatge atractiva, dinàmica i amb personalitat.
 
L’empresa, ubicada a Caldes de Montbui, compta amb un equip de 40 persones, que fa possible que els processos de disseny, de creació, de prototipatge, de fabricació i de comercialització estiguin cuidats fins al mínim detall. La marca Torras és present en de més de 50 països.

 

Juanmabyelcuco
 
Juanma Granero Fernández (Barcelona, 1978).

Cursa els seus estudis de disseny de moda i d’estilisme d’indumentària a l’escola d’arts i oficis artístics Llotja de Barcelona, juntament amb alumnes com Txell Miras o Juan Antonio López.
Es desenvolupa com a estilista, i crea les seves primeres col·leccions i il·lustracions al taller de Josep Font, per a la seva marca d’alta costura i prêt-à-porter. També realitza treballs de patronatge per a diferents dissenyadors, feina que alterna amb tasques d’estilisme per a revistes nacionals i internacionals. Entre els anys 2004 i 2013, presenta nombroses col·leccions a les diferents passarel·les de Madrid, Cadis, València i Barcelona, i col·labora en l’escenificació de la desfilada de la col·lecció “Torras Black”.

 

Col·lecció - The Authentic Me

La col·lecció se centra en les línies entallades, però respecta sempre el moviment natural del cos. S’hi imposen els blaus i els colors terra, com el cru, el beix, el marró o el camel, que realcen aquest aire calmat i relaxat de la col·lecció, però alhora conviuen amb altres colors més vius ,com l’ocre, el verd militar o el taronja.
La protagonista és la peça curta feta amb matèries d’aire soft. Pells suaus, fines i lleugeres, matèries primeres naturals i nobles, com el lli i el cotó, predominen per sobre de les matèries sintètiques i llises. Prenen gran importància les perforacions i els gravats amb làser, realitzats sobre ant i napa, així com els calats en punt de galga fina, que actuen com una segona pell i que proveeixen les peces d’un aire més fresc.

Marca: Torras styling by Juanma by el Cuco
Adreça: Granollers, 10
08140 Caldes de Montbui
Telèfon:+34 93 862 75 33
Fax: + 34 93 865 44 42

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí