Yerse

Yerse
Dia
dijous, 11 juliol, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

YERSE, styling by a-couple

 

Biografia

Yerse va ser fundada per Lluís Generó i Domènech, l’any 1964, a Sabadell, i ha liderat la moda de gèneres de punt durant molts anys.
 
Quaranta anys després, Yerse experimenta una gran transformació cap a la consecució d’uns objectius de negoci ambiciosos. Per això s’ha adaptat als nous temps i ha seguit una estratègia de diversificació de negoci, basada en el disseny i en la innovació.
 
Avui, les nostres col·leccions es venen a més de 1.200 punts de venda a Espanya i a la resta d’Europa. Es distribueixen a botigues multimarca, a dues botigues pròpies i a espais propis en grans magatzems, com El Corte Inglés.
 
Compta amb dues col·leccions de temporada, amb dues col·leccions càpsula (Super Summer i Special Edition), i amb una col·lecció de complements.

 

Col·lecció - CALIFORNIAN DREAM

Ens perdem en el Californian dream dels anys 60. Seguim un estil de vida relaxat, proper a la natura. La llum de les platges californianes ens inunda de suaus colors pastel: el crema, el blau cel, el verd aigua, el rosa, el lavanda i un toc de llimonada. Són colors molt blanquejats, quasi translúcids, que a vegades ens sorprenen amb un lleuger toc fluor.
 
És un estiu nostàlgic, amb estampats florals vintage i teixits que es tenyeixen mitjançant processos artesanals, com ikats i tie-dye. L’indi apareix en totes les seves versions. Les peces s’adornen amb brodats ètnics inspirats en el surf. Les puntes i les randes traspintades hi aporten el toc més femení i transmeten un cert aire hippy.

Marca: YERSE
Adreça: Carretera Terrassa, 263
08205 Sabadell
Telèfon:937 451 700
Fax:937 451 701

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí