Yiorgos Eleftheriades

Yiorgos Eleftheriades
Dia
dijous, 11 juliol, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades

Biografia

Les col·leccions de Yiorgos Eleftheriades s’han exposat a Atenes, a París i a Barcelona. La seva filosofia es basa en l’amor que sent per les formes clàssiques. En la seva recerca de l’elegància contemporània, aspira a crear un estil urbà veritablement alternatiu, amb formes interessants, sastreria de qualitat i combinacions experimentals de teles i de textures. Sovint li agrada ajuntar materials o elements que contrasten entre ells.
 
La idea principal subjacent en la seva percepció és l’atemporalitat, que travessa les estacions de l’any, i la unió sofisticada però desenfadada del dia i la nit. La roba pot semblar minimalista i perfilada audaçment quan es vesteix a joc, però també es pot portar amb un estil neoromàntic més senzill i suau, amb la juxtaposició de teixits i de siluetes.
 
Amb una gran consciència mediambiental, ha utilitzat teixits naturals i ecològics des de l’inici de la seva trajectòria professional.
 
Els seus treballs s’han presentat en moltes revistes, com Numero Homme, Dapper Dan, Mixte, Soon, Vogue Japan, Harper’s Bazaar Japan, Dazed&Confused Japan, Amusement, Metal, Surface, Zoo Magazine, So Chic, Wallpaper, 10, ID, Gad Japan, Glamour i Citizen K... etc.

 

Col·lecció - ESTIMULACIÓ EXCESSIVA D’UN TIPUS ESPECÍFIC #2

Amb una picada d’ullet al minimalisme postmodern i a la importància de l’equilibri en l’estructura de la peça, la col·lecció Primavera/Estiu 2014 de Yiorgos Eleftheriades consisteix, bàsicament, en un seguit de siluetes esculpides.
 
L’efecte s’aconsegueix a través de formes elegants, amb l’aplicació de detalls, de retalls i d’efectes similars al paper. Les peces individuals es poden juxtaposar fàcilment per crear diferents combinacions de capes.
 
L’objectiu principal de la col·lecció és crear un vestuari informal i imponent alhora, que encaixi amb una dona contemporània i elegant, visqui on visqui.

Dissenyador i Marca: Yiorgos Eleftheriades
Adreça: 13 AGION ANARGIRON STR
10554 Athens GREECE
Telèfon:+30 210 33 12 622

 

 

¡Combina la seva col·lecció amb la teva roba!

Descarrega't l'app aquí