Aldomartins

Aldomartins
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Comença la seva trajectòria empresarial el 1975, sota el guiatge del seu fundador, Martí Bisbal. Vint anys després, es construeix la seva seu actual, barreja de tradició i de maquinària tèxtil d’última generació. És a partir del 1998 quan comença el seu trajecte internacional en el prêt-à-porter de París.

 

En els últims 15 anys, aquesta empresa familiar ha mantingut un esperit jove i dinàmic que li ha permès satisfer les necessitats d’un mercat cada vegada més exigent. El 80% de les vendes són per al mercat internacional; la marca està present en més de 1.600 punts de venda a tot el món.

 

Malgrat la seva ràpida expansió, segueix mantenint el seu esperit creatiu i de servei de qualitat com a base principal del negoci, i fabrica el 100% de la seva producció a Barcelona.

 

Núria Bisbal

 

Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil.

 

Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins.

 

Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton.

 

L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

COL·LECCIÓ-  GEOMETRICAL BLOSSOM

Col·lecció que s’inspira en la naturalesa de l’art oriental. Flors de cirerer, de lotus, orquídies i branques en moviment. Flors que es reinterpreten en un modern estil geomètric i creen il·lusions òptiques. Els dissenys, d’un estil fresc i estiuenc, es trenquen amb colors vibrants que donen força a l’esperit ALDOMARTINS. La tecnologia actual del punt fa possible reinventar els motius asiàtics tradicionals, els dóna un enfocament digitalitzat i els transforma en sofisticats jacquards i intàrsies.

 

Contacte: Aldo Martin S.A.
Direcció: Portugal, 5
Igualada 08700
Barcelona
Telèfon: +34 938 054 042
Fax: +34  938 052 327

 

Pàgina Web: www.aldomartins.com
Vimeo: vimeo.com/aldomartins
Facebook: Aldomartins
Twitter: @Aldomartins_bcn
Instagram: @Aldomartins_bcn

 

Responsable de la marca: Marti Bisbal
Correu electrònic: [email protected]