Bóboli

Bóboli
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 09:30
Hora
09:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Bóboli té el seu origen a l’empresa Star Textil, fundada el 1981. El 1984 es crea la marca Bóboli, dedicada al disseny i a la comercialització de moda infantil. A partir del 1990 inicia la seva activitat internacional. L’aposta pel retail té lloc a partir de l’any 2000, amb l’objectiu de posicionar la marca com a capdavantera dins del mercat de la moda infantil.

 

Bóboli ofereix col·leccions en què la intensitat de color, els estampats i el tractament innovador dels teixits són els principals protagonistes. Color, moda, disseny i qualitat són la targeta de presentació de la marca, una col·lecció completa que cobreix totes les necessitats dels nens i les nenes (de 0 mesos a 16 anys). Avui en dia Bóboli és present a més de 1.500 punts de venda en més de 50 països i, a Espanya, compta amb 50 botigues exclusives.

 

COL·LECCIÓ-   “Passeig per la Toscana”

Agafem la bicicleta i, respirant la dolça aroma del camp, ens n’anem de passeig entre llargues vinyes i runes antigues. Aquesta és la inspiració, entre romàntica i retro, per a la Passarel·la 080 d’aquesta temporada, que juga, per a les nenes, amb temes florals i femenins, però dóna una mica més de color a les col·leccions, ja que ens trobem en una passarel·la de Bóboli.

 

Grans estampats de cretones, flors petites, colors dolços en la gamma dels roses i liles per a les nenes i, per als nens, colors una mica més àcids i estiuencs. A les col·leccions, trobem una gran riquesa de teixits i formes retro, amb els vestits molt voluminosos i les bermudes dels nens una mica més curtes.

 

 

Contacte: Monica Algás
Direcció: AV. President Companys, 16
08302 Mataró         
Telèfon: +34 937 982 000
Fax: +34 937 980 500

 

Pàgina Web: www.boboli.es
Facebook: www.facebook.com/boboliclub
Twitter: @BoboliFashion

 

Responsable de la marca: Monica Algás
Responsable comercial: Monica Algás
Correu electrònic: [email protected]